E oʻo atu i le 2025, Starbucks (SBUX) o le a tuʻuina atu ipu e mafai ona faʻaaogaina i faleoloa EMEA uma.

E oʻo atu i le 2025, o le a tuʻuina atu e le Starbucks ipu e mafai ona faʻaaogaina i faleoloa i Europa, Sasaʻe Tutotonu, ma Aferika e faʻaitiitia ai le aofaʻi o otaota lafoaʻi o loʻo ulu atu i lapisi.
E tusa ai ma se faʻamatalaga i le Aso Tofi, o le a amata faʻataʻitaʻiga le filifili kofe e faʻavae i Seattle i Peretania, Farani ma Siamani i nai masina o lumanaʻi, ona faʻalauteleina lea o le polokalame i faleoloa uma e 3,840 i 43 atunuu / itulagi i le itulagi.O le fuafuaga o se vaega o le fuafuaga a le Starbucks ina ia avea ma kamupani “resource-active” ma ia tipi le kasa oona, faaaogaina o vai ma otaota i le afa i le 2030.
Duncan Moir, Peresitene o Starbucks Europa, Sasaʻe Tutotonu ma Aferika, na faapea mai: “E ui lava ua tatou faia se alualu i luma tele i le faaitiitia o le numera o ipu pepa lafoai o ese mai le faleoloa, ae e tele atu galuega e tatau ona fai.Toe fa'aaogaina e na'o le pau lea o le filifiliga umi.
I le luasefulu tausaga talu ai, o le numera o tagata inu kofe ua televave le faʻatupulaia i le tele o atunuu, ma mafua ai le faʻateleina o otaota lafoai.O se su’ega su’etusi na faia ma le sustainability consultant Quantis ma le World Wide Fund for Nature na maua ai e le Starbucks na lafoa’i le 868 metric tone o ipu kofe ma isi lapisi i le 2018. E sili atu ma le faaluaina le mamafa o le Empire State Building.
Ia Aperila o le tausaga nei, na faʻasalalau ai e le kofe sauaʻi fuafuaga e faʻaumatia ipu faʻaaoga i faleʻai i Korea i Saute i le 2025. O le muamua lea a le kamupani i se maketi tele.
E tusa ai ma le kamupani, i le faamasinoga EMEA, o le a totogi e tagata faʻatau se tupe teu e faʻatau ai se ipu toe faʻaaogaina, lea e sau i le tolu lapopoa ma e mafai ona faʻaaogaina mo le 30 vai vevela pe malulu aʻo leʻi toe faʻafoʻi.Starbucks o loʻo faʻalauiloaina se oloa e faʻaogaina ai le 70% itiiti ifo palasitika nai lo faʻataʻitaʻiga muamua ma e le manaʻomia se ufiufi puipui.
O le polokalame o le a fa'agasolo fa'atasi ma polokalame o lo'o iai, e pei o le tu'uina atu o ipu sima le tumau mo faleoloa ma fa'aitiitiga mo tagata fa'atau e aumai a latou ipu vai.Starbucks o le a toe tuʻuina atu foʻi totogi faʻaopoopo ipu pepa i Peretania ma Siamani.
E pei o ana tagata tauva, Starbucks na taofia le tele o polokalame toe faʻaaogaina i le taimi o le faʻamaʻi ona o popolega i le sosolo o le Covid-19.Ia Aukuso 2020, na toe faʻaauau ai le faʻaogaina o ipu a le tagata lava ia e tagata faʻatau Peretania e ala i se faiga e le faʻafesoʻotaʻi e faʻaitiitia ai lamatiaga.


Taimi meli: Iuni-17-2021